AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp kokusu duymak

Kahve falında çöp kokusu duymak

Kahve falında çöp kokusu duymak içinin ferahlayacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, hata yapılacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, zor ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında çöp kokusu duymak gördüyseniz:

  • Duygularınızda önemli bir artış olabilir.

Kahve falında çöp kokusu duymak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parfüm kokusu duymak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lavanta kokusu duymak hem de çok üzüleceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında gül kokusu duymak kendisini çok yıpratacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak kokusu duymak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kokusunu duymak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misk kokusu duymak evine haciz geleceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leş kokusu duymak sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir