AnaSayfa / Genel / Kahve falında misk kokusu duymak

Kahve falında misk kokusu duymak

Kahve falında misk kokusu duymak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, tartışmalar yaşanacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misk kokusu duymak gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte aslında yanlış bir strateji izlediğinizi veya yanlış düzenlemeler yaptığınızı görebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında misk kokusu duymak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında misk koku duymak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına alamet eder.

Kahve falında misk kokusu görmek dargınların barışacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında misk sürmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine delalet eder.

Kahve falında misk kedisi görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yeni adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında miski amber görmek yaşama isteğinin artacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında misk amber görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misk koklamak derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir