AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavanta kokusu duymak

Kahve falında lavanta kokusu duymak

Kahve falında lavanta kokusu duymak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, işlerin artacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına inanılır.

Kahve falında lavanta kokusu duymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız durağan geçebilir.

Kahve falında lavanta kokusu duymak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lavanta sabunu görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kuru lavanta görmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına alamet eder.

Kahve falında lavanta çiçeği görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında lavanta bahçesi görmek neşesinin yerine geleceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında lavanta kolonyası görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında mor lavanta görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında lavanta görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir