AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak kokusu duymak

Kahve falında sarımsak kokusu duymak

Kahve falında sarımsak kokusu duymak kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, hasret çekileceğine, düşmanından uzak olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına alamet eder.

Kahve falında sarımsak kokusu duymak gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda eksiklerinizi fark edip düzeltebilirsiniz.

Kahve falında sarımsak kokusu duymak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, rızkının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak kokusu görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında sarımsak kokusu almak yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında çingene kokusu duymak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine delalettir.

Kahve falında lağım kokusu duymak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hem de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sabun kokusu duymak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, keder yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu duymak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında gül kokusu duymak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir