AnaSayfa / Genel / Kahve falında leş kokusu duymak

Kahve falında leş kokusu duymak

Kahve falında leş kokusu duymak hüsrana uğrayacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leş kokusu duymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gergin.

Kahve falında leş kokusu duymak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında leş kokusu görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, güzel ve önemli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında leş kokusu almak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, yaraların merheminin bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan leşi kokusu almak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi köpek leşi görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun leşi görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan leşi görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leş kargası görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir