AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül kokusu duymak

Kahve falında gül kokusu duymak

Kahve falında gül kokusu duymak haneden birinin ayrılacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, hayırlı işlere girişileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında gül kokusu duymak gördüyseniz:

  • Olan biten değişiklikleri takip etmeniz gerekiyor.

Kahve falında gül kokusu duymak hayatın yoluna gireceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül kokusunu hissetmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında gül kokulu tesbih görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet eder.

Kahve falında gül kokusu koklamak onları tebrik edeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında gül kokusu hissetmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kokulu kırmızı gül görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında gül kokusu almak sorunlarını teker teker aşacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık kokusu duymak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir