AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin kokusunu duymak

Kahve falında sevdiğin kişinin kokusunu duymak

Kahve falında sevdiğin kişinin kokusunu duymak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, hayatının bir anda renkleneceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle karşılıklı olarak gerilimleriniz olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kokusunu duymak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin kokusunu duymak kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu duymak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin öldüğünü duymak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, kazancın katbekat arttırılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin sesini duymak kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin evlendiğini duymak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin ismini duymak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir