AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm kokusu duymak

Kahve falında parfüm kokusu duymak

Kahve falında parfüm kokusu duymak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, hafifleyeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parfüm kokusu duymak gördüyseniz:

  • Her tür özel durumu dşarıda kalarak incelemekte fayda var.

Kahve falında parfüm kokusu duymak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında parfüm kokusu almak kara kara düşüneceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel kokulu parfüm görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında güzel bir koku duymak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiş kokusu duymak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara kokusu duymak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine yorulur.

Kahve falında koku duymak hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında tuvalet kokusu duymak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir