AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp atmak

Kahve falında çöp atmak

Kahve falında çöp atmak çekilen hasretin biteceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına inanılır.

Kahve falında çöp atmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerine göre harekete kakıştığınızda veya planlar yaptığınızda, siz hazır olmanıza rağmen onların olmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında soğanı çöpe atmak rahata ve kolaylığa kavuşacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında çöpe atmak çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çöpe yorgan atmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında kıyafetleri çöpe atmak falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına işaret eder.

Kahve falında eti çöpe atmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği çöpe atmak bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yorganı çöpe atmak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evdeki çöpleri atmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir