AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpe atmak

Kahve falında çöpe atmak

Kahve falında çöpe atmak kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, geçiminin güçleşeceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına işaret eder.

Kahve falında çöpe atmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli adımlar atılması gerekiyor.

Kahve falında kuranı çöpe atmak şansın döneceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafetleri çöpe atmak her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında evden çöp atmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, fal sahibinin de çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında elbiseyi çöpe atmak amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çöp elbise atmak ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında soğanı çöpe atmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek çöpe atmak bol dua edeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine inanılır.

Kahve falında eşyayı çöpe atmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir