AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğanı çöpe atmak

Kahve falında soğanı çöpe atmak

Kahve falında soğanı çöpe atmak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, bolluğun ve verimin de artacağına alamet eder.

Kahve falında soğanı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizi etkileyebilir.

Kahve falında soğanı çöpe atmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çöp atmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalettir.

Kahve falında çöpe bişey atmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çöpe eşya atmak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında yüzüğü çöpe atmak sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine alamet eder.

Kahve falında çantayı çöpe atmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşyaları çöpe atmak kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalettir.

Kahve falında böreği çöpe atmak kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir