AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetleri çöpe atmak

Kahve falında kıyafetleri çöpe atmak

Kahve falında kıyafetleri çöpe atmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, faydalı şeyler yapacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kıyafetleri çöpe atmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler yakın çevre ilişkilerinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında kıyafetleri çöpe atmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çöpten kıyafet almak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında eti çöpe atmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında kuranı çöpe atmak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Kahve falında çöp atmak iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına inanılır.

Kahve falında altını çöpe atmak kendisine kızacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir