AnaSayfa / Genel / Kahve falında eti çöpe atmak

Kahve falında eti çöpe atmak

Kahve falında eti çöpe atmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eti çöpe atmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde karanlıkta kalan bir şey olmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında çöpte et atmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında eti çöpe atmak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine inanılır.

Kahve falında çiğ eti çöpe atmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine yorulur.

Kahve falında çöpe et atmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında çöpe ekmek atmak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine inanılır.

Kahve falında yemeği çöpe atmak öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Kahve falında çöp elbise atmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir