AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği çöpe atmak

Kahve falında bebeği çöpe atmak

Kahve falında bebeği çöpe atmak kısmetlerinin artacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında bebeği çöpe atmak gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken bazı prensiplerinizde ödün vermemek için çaba göstermenizde fayda var.

Kahve falında bebeği çöpe atmak çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına işaret eder.

Kahve falında saçı çöpe atmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çöpe çöp atmak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü çöpe atmak maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında denize çöp atmak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi çöpe atmak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında çöp elbise atmak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir