AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpe yorgan atmak

Kahve falında çöpe yorgan atmak

Kahve falında çöpe yorgan atmak alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, insanlara yol göstereceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, mevki kaybına uğrayacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöpe yorgan atmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle yani ikametgahınızla ilgili bazı zorluklar, rahatsızlıklar görülebilir.

Kahve falında yorganı çöpe atmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına delalet eder.

Kahve falında çöpe yorgan atmak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, çok ünlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağı çöpe atmak işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında fareyi çöpe atmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak kendisini keşfedeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında çöpe yüzük atmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çöp elbise atmak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir