AnaSayfa / Genel / Kahve falında amasya yı görmek

Kahve falında amasya yı görmek

Kahve falında amasya yı görmek üzerindeki yükten kurtulacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, para yatıracağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında amasya yı gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kısıtlamayın.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan düşmek ama ölmemek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında hamile olmak ama doğuramamak onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vurulmak ama kan görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalettir.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine hediye almak ama vermemek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koşmak ama yetişememek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir