AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olmak ama doğuramamak

Kahve falında hamile olmak ama doğuramamak

Kahve falında hamile olmak ama doğuramamak gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile olmak ama doğuramamak gördüyseniz:

  • Toplumsal hayattaki beklentilerinizi karşılayabilecek bir aşka ihtiyacınız var.

Kahve falında hamile olmak ama doğuramamak daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına delalettir.

Kahve falında ama ellemek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak makbul olan şeylere, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret eder.

Kahve falında birini aramak ama bulamamak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, idealist davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü diri ama hasta görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, boş yere korku duyulacağına işaret eder.

Kahve falında deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek düşmanını alt edeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Kahve falında su içmek ama kanmamak fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında ama görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir