AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşmak ama yetişememek

Kahve falında koşmak ama yetişememek

Kahve falında koşmak ama yetişememek işle ilgili inzivaya çekileceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında koşmak ama yetişememek gördüyseniz:

  • Maddi yardımlarda bulunmak için doğru zaman olmayabilir.

Kahve falında koşmak ama yetişememek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında koşmak istemek ama konuşamamak işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, çok üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşmak yetişememek epey bir zarara uğrayacağına, kazancının eksileceğine işarettir.

Kahve falında koşmak yetişmeye çalışmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü diri ama hasta görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vurulmak ama kan görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir