AnaSayfa / Genel / Kahve falında vurulmak ama kan görmek

Kahve falında vurulmak ama kan görmek

Kahve falında vurulmak ama kan görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vurulmak ama kan gördüyseniz:

  • Kısacası duygularınızın esiri olmayın.

Kahve falında vurulmak ama kan görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vurulmak ama kan görmemek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtından vurulmak ama ölmemek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet eder.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek evlat sahibi olunacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, yakında işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında su içmek ama kanmamak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir