AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine hediye almak ama vermemek

Kahve falında birine hediye almak ama vermemek

Kahve falında birine hediye almak ama vermemek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, suçlamalardan aklanılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine hediye almak ama vermemek gördüyseniz:

  • Zamanınızı sevdiğiniz kişilerle geçirebilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında birine hediye almak ama vermemek dertlerinin dermanını bulacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında denize girmek istemek ama gidememek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında eski ama güzel ev görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından vurulmak ama ölmemek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlenmek ama mutsuz olmak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına işaret eder.

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşmak ama yetişememek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir