AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan düşmek ama ölmemek

Kahve falında uçurumdan düşmek ama ölmemek

Kahve falında uçurumdan düşmek ama ölmemek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan düşmek ama ölmemek gördüyseniz:

  • Siz bir bayansanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Kahve falında uçurumdan düşmek ama ölmemek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ama temiz ev görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olmak ama doğuramamak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ama görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında boğulmak ama ölmemek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine hediye almak ama vermemek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, işindeki verimliliğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında vurulmak ama kan görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir