AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, imkanlarının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler yaşam kalitenizi arttırmanıza da yardım edebilir.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalettir.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, rahatının ve gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, hiç istemediği işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında su içmek ama kanmamak çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında su içmek ama doymamak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir