AnaSayfa / Genel / Kahve falında amasya elması görmek

Kahve falında amasya elması görmek

Kahve falında amasya elması görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok üzüntü yaşayacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında amasya elması gördüyseniz:

  • Spritüel, entelektüel veya estetik anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz koşulları zorlayabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kahve falında amasya elması görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, kimseden korkmayacağına alamet eder.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak yeni mallara kavuşacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında evlenmek ama gelinlik giyememek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalet eder.

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur.

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek hayır getirecek yollara girileceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir