AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak özlem gidereceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak gördüyseniz:

  • Olaylar sizi işlemez hale getirebilir.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, eşlerin ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağırmak sesi çıkmamak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bağırdığı halde sesi çıkmamak kendisine ev alacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına inanılır.

Kahve falında sesinin çıkmadığını görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağırıp sesi çıkmamak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sesi çıkmadan ağlamak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir