AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, sabrını zorlayacağına, seyahatlere katılacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını gördüyseniz:

  • Yapılacak işlerinize duygularınızı karıştırmanız durumunda işler aksayabilir.

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak karlı ortaklıklara gireceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bağırdığı halde sesi çıkmamak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işaret eder.

Kahve falında bağırmak sesi çıkmamak aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sesi çıkmamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sesi çıkmadan ağlamak çok kazançlı yatırımlara gireceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına delalet eder.

Kahve falında bağırıp sesi çıkmamak bir süre zorluk çekeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir