AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak gördüyseniz:

  • Seyahat etme veya size bazı konularda rehberlik edebilecek kişilerle sosyalleşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak ağlayacağına, strese gireceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işarettir.

Kahve falında yağmur yağması ve ıslanmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında denize yağmur yağması görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur yağmasını görmek spor yapmaya başlanılacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur yağması görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında çok yağmur yağmasını görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına delalettir.

Kahve falında karla karışık yağmur yağmasını görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağmasını izlemek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir