AnaSayfa / Genel / Kahve falında ama görmek

Kahve falında ama görmek

Kahve falında ama görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, darlığa düşmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ama gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında uçurumdan düşmek ama ölmemek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü diri ama hasta görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında evlenmek ama gelinlik giyememek spora başlayacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına yorulur.

Kahve falında vurulmak ama kan görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenmemek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında boğulmak ama ölmemek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir