AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü diri ama hasta görmek

Kahve falında ölüyü diri ama hasta görmek

Kahve falında ölüyü diri ama hasta görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, bereketinin artacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü diri ama hasta gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmadan veya yeni plan ya da projelere başlamadan önce olası harcamaları doğru hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında ölüyü diri ama hasta görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü diri ve hasta görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında ama ellemek borçlarının artacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında koşmaya çalışmak ama kusamamak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin para vermesi ama almamak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında su içmek ama kanmamak ekmeğinin azalmayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaçmaya çalışmak ama koşamamak hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret eder.

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir