AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulmak ama ölmemek

Kahve falında boğulmak ama ölmemek

Kahve falında boğulmak ama ölmemek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında boğulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan gelen bilgiler söz konusu olabilir.

Kahve falında boğulmak ama ölmemek yenilgiye uğramış hissedeceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında hamile olmak ama doğuramamak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vurulmak ama kan görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Kahve falında eski ama güzel ev görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında evlenmek ama gelinlik giyememek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçaklanmak ama ölmemek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir