AnaSayfa / Genel / Kahve falında ama ellemek

Kahve falında ama ellemek

Kahve falında ama ellemek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalettir.

Kahve falında ama ellemek gördüyseniz:

  • Sağlık olarak, sindirim sisteminizle ilgili rahatsızlıklara karşı zayıfsınız.

Kahve falında ama ellemek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vurulup ama ölmemek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenmemek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında eski ama temiz ev görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir