AnaSayfa / Genel / Kahve falında vurulup ama ölmemek

Kahve falında vurulup ama ölmemek

Kahve falında vurulup ama ölmemek yaşamının uzun olacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vurulup ama ölmemek gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, tökezlemenizi sağlayan basit sorunlarla da artık yüzleşebilirsiniz.

Kahve falında vurulup ama ölmemek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında evlenmek ama gelinlik giyememek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, hüsrana uğrayacağına yorulur.

Kahve falında amasya yı görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşmak istemek ama konuşamamak işlerinin günden güne daha da bozulacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına tabir olunur.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama giymemek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, birçok iş teklifi alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir