AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, iş hayatında saygı göreceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına işarettir.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek kötüyse düzeleceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vurulmak ama kan görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek malvarlığının çok daha artacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sırtından vurulmak ama ölmemek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek rızkının çeşitleneceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında vurulmak ama kan görmemek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnından silahla vurulmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir