AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, büyük paralar kazanılacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine işaret eder.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı yenilikler yapmanız ya da iş hayatınızı ilgilendiren şansları destekleyecek adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kafadan vurulduğunu görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına inanılır.

Kahve falında kafadan silahla vurulmak duraklama yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine işarettir.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işarettir.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında kafadan iğne vurulmak size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir