AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksekten suya düşmek

Kahve falında çok yüksekten suya düşmek

Kahve falında çok yüksekten suya düşmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, bekarlar için evlenmeye, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksekten suya düşmek gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamam olarak kurtulabilirsiniz.

Kahve falında yüksekten suya düşmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerden suya düşmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten suya düşmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düşmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, komşular tarafından kötülenileceğine yorulur.

Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yükseklikten düşmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten yere düşmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir