AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten yere düşmek

Kahve falında yüksekten yere düşmek

Kahve falında yüksekten yere düşmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, memur ise terfi edeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, kısmetinin kapanacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten yere düşmek gördüyseniz:

  • Gelişmeler uzun vadeli ilişki ya da planlarınızı tekrar değerlendirmenizi gerektirebilir.

Kahve falında yüksekten yere düşmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine inanılır.

Kahve falında yüksek yerlerden düşmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden yere düşmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek yerden havuza düşmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan düşmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek ağaçtan düşmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek binalardan düşmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir