AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükseklikten düşmek

Kahve falında yükseklikten düşmek

Kahve falında yükseklikten düşmek hasta ise şifa bulacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet eder.

Kahve falında yükseklikten düşmek gördüyseniz:

  • Edineceğiniz bilgilerin ilk elden olmasına önem vermelisiniz.

Kahve falında yüksek binadan düşmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağdan düşmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmek ve ölmemek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında yükseklikten düşmek dolandırılacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksek yerden düşmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğu yüksekten düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının yüksekten düşmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek tepeden düşmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, helal lokmalar yiyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir