AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden suya düşmek

Kahve falında yüksek bir yerden suya düşmek

Kahve falında yüksek bir yerden suya düşmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, doğru işler yapacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düşmek gördüyseniz:

  • Başkalarından ricalarda bulunmak yerine kendinizi ödüllendirmenin farklı yollarını bulmalısınız.

Kahve falında yüksek yerden suya düşmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düşmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalettir.

Kahve falında yüksek yerden havuza düşmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden denize düşmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla yüksek bir yerden düşmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerden düşmekten kurtulmak boş yere korku duyulacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir