AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerden suya düşmek

Kahve falında yüksek yerden suya düşmek

Kahve falında yüksek yerden suya düşmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek yerden suya düşmek gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya acele hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yüksek yerden suya düşmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düşmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek yerden denize düşmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak hafif ve iyi hissedeceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden yere düşmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, kötü sözler duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek yerden düşmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, neşeli bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir