AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten suya düşmek

Kahve falında yüksekten suya düşmek

Kahve falında yüksekten suya düşmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında yüksekten suya düşmek gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran şeyleri belirlemeniz bazı konularda tatmin olmanıza yardım edebilir.

Kahve falında çok yüksekten suya düşmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek yerden suya düşmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düşmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten suya düşmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek yerde düşmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında yüksek uçurumdan düşmek engellerden kurtulacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüksekten düşmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, yoksul için zenginliğe yorulur.

Kahve falında yüksek yerden havuza düşmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir