AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek yerden düşmek

Kahve falında çok yüksek yerden düşmek

Kahve falında çok yüksek yerden düşmek insanların yolunu aydınlatacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında çok yüksek yerden düşmek gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret ederek bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden yere düşmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında çok yüksek yerden düşmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek aksi takdirde çok üzüleceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden suya düşmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine inanılır.

Kahve falında yüksek yerden denize düşmek kısa sürecek bir işe gireceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı düşmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir