AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden yere düşmek

Kahve falında yüksek bir yerden yere düşmek

Kahve falında yüksek bir yerden yere düşmek aşkının da kalıcı olacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden yere düşmek gördüyseniz:

  • Düşünerek bir dakika daha harcamanıza gerek olmayabilir.

Kahve falında yüksek bir yerden yere düşmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düşmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, esenlik bulacağına inanılır.

Kahve falında yüksek yerden denize düşmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerde düşmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Kahve falında yüksek yerden düşmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla yüksek bir yerden düşmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir