AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek mubah olmayan yollara sapacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda meydana gelen değişiklikler sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı düşmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, bereket ve huzur geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir yerden aşağı düşmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden aşağıya düşmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten aşağıya düşmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya inmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalettir.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir