AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerden düşmek

Kahve falında yüksek yerden düşmek

Kahve falında yüksek yerden düşmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, işlerine dört elle sarılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kendisi ile gururlanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek yerden düşmek gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerde düşmek elindekileri kaybedeceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek yerden düşmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerden denize düşmek belaya ve derde düşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek yerden düşmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşmekten kurtulmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden yere düşmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir