AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden aşağı düşmek

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı düşmek

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı düşmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sevdiklerini de koruyacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe odaklanmalısınız.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı düşmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden aşağıya düşmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında bir yerden aşağı düşmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten aşağıya düşmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya inmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya yorulur.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir