AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerden denize düşmek

Kahve falında yüksek yerden denize düşmek

Kahve falında yüksek yerden denize düşmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerden denize düşmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek veya evinizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden denize düşmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerden denize düşmek doğru yolu bulacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düşmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalettir.

Kahve falında çok yüksek bir yerden düşmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında çok yüksek yerden düşmek korkularının yok olacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir