AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek bir binaya çıkmak

Kahve falında çok yüksek bir binaya çıkmak

Kahve falında çok yüksek bir binaya çıkmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, dileklerinin de kabul olacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir binaya çıkmak gördüyseniz:

  • Boş sözlerin peşinden gitmeyin.

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek binalara çıkmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak neredeyse mahkemelik olunacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bi binaya çıkmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak duygularının karşılığını alamayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binaya çıkmak ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, kısmetin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bina çıkmak iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir