AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, şansının geri döneceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, başarı kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak gördüyseniz:

  • Süreci doğru yönetmek için, muhasebeci, avukat, bankacı v.b uzman kişilerden fikir almanız gerekebilir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak ibadete ağırlık verileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın çatısında olmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına delalettir.

Kahve falında bina çatısına çıkmak sağlık içinde yaşanacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine inanılır.

Kahve falında yüksek çatıya çıkmak çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bi binaya çıkmak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir