AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, istediği gibi hareket edeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirin.

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, bundan güç ve cesaret alacağına delalet eder.

Kahve falında binanın en üstüne çıkmak sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında bina üstüne çıkmak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak yeni bir eve sahip olacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına işarettir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak gelirinin de garanti altında olacağına, hayatının da zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek binalara çıkmak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına inanılır.

Kahve falında çok yüksek bir binaya çıkmak başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir