AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak külfetinin ve yükünün artacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak kurtuluşa kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde görmek verilen sözlerin tutulacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bina tepesinde olmak uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret eder.

Kahve falında bina tepesine çıkmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir