AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binalara çıkmak

Kahve falında yüksek binalara çıkmak

Kahve falında yüksek binalara çıkmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına işarettir.

Kahve falında yüksek binalara çıkmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz veya özel yaşamınızla bağlantılı işleriniz sıkıntılı bir seyir izlemeye başladıysa çok fazla üzerine gitmemelisiniz.

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, kudretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bi binaya çıkmak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bina çıkmak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir bina çıkmak başkasının hakkına göz dikileceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak kolaylık sağlayacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binalara çıkmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir